FK BÍLOV malinko jinak... (2)

12.03.2012 14:19



V době, kdy jsme uváděli první díl našeho seriálu, který nahlíží pod pokličku klubu a poukazuje na jeho účastníky z trochu jiného světla, jsme měli velké oči a chtěli každý týden náš web obdařit novým hráčem. Člověk míní a život mění. Kopr a lenost mě opět přemohly a tak se k dalšímu dílu dostáváme až nyní. Ale slibuji Vám, že od teď si přijdete na své. Jednoho večera u piva se sešla zajímavá sorta lidí a rozhovoru neunikl jediný. V té době se u stolu nacházeli 3 hráči, vedoucí mužstva, 2 fandové a dokonce i jedna fanynka. Všichni, do jednoho, se podrobili křížovému výslechu a v průběhu následujících dní Vám budeme interview přinášet jedno po druhém. Dnes se pod drobnohlededem octl nikdo menší než....DAVID BIALEK! Slovutný to bard, geniální fotbalista a co hlavně, autor prvního vítězného gólu
FK BÍLOV v historii (a že o tom v X dalších rozhovorech z jeho úst ještě uslyšíme :) )


Jméno a příjmení: David Bialek
Datum narození: 9.6.1988
Hráčská kariéra: Bílovec, Velké Albrechtice, Bílov
Přezdívka: kuře
Zajímavost: i když to plně popírá, mívá občas problém se „zlatým deštěm“. Možná tomu tak opravdu není, ale minimálně 5x se stalo něco, co se jen tak někomu nestává :)


...nuže, k otázkám:


1. Oblíbené jídlo?!
„Ehm...to bude asi svíčková. Ale s divočinou, kančí maso!
2. Oblíbené pití?!
(Kapr: „Rum“ ) „Asi jo“ :)
3. Fotbalový vzor?!
Zinedine Zidane.
4. Oblíbený tým?!
„Ty pičo...jich je! Řeknu 3. (Eva: „No tak ale dělej“). Tak, musí tam být Barcelona. Baník Ostrava určitě. No a ten třetí je, ale rozhoduju se mezi dvěma. (Osazenstvo: „Tak řekni oba no, omg“). Ajax a Manchester United“ (pozn. Autor: člověk po něm chce jeden, on si řekne o 3, pak řekne dva a když má vymyslet poslední, řekne si ještě o jeden :) taky, co by si v Ajaxu nebo ManU řekli, že je David nezmínil, žeo?!)
5. Oblíbená barva?!
Žlutá
6. Oblíbená hudba, interpret?!
(Eva: „OMG, mám jich tak 5... :) “ Kapr: „Jo a řekne jich deset :)“) „Metallica“
7. Záliby mimo fotbal?!
(Eva: „Kytara, snowboard...:)“ Kapr: „A brzy i motorka“ Michal: „Kterou nemá :)“) „Kolo, nohejbal (Michal: „To nehraje“), opékačky, honitba...
8. Největší fotbalový zážitek?!
(pozn. Autor: slýcháme to pořád, tak nyní s plnou parádou) V zápase s Mankovicemi doma, za stavu 0:0 se David dostal v 90-té minutě k odraženému míči a neomylně ho uklidil za záda hostujícího gólmana. Byla z toho historicky první výhra FK Bílov a zápas se zapsal zlatým písmem do kroniky klubu, stejně jako střelec vítězné branky. Od té doby Davida všichni milují a uznávají coby nedotknutelnou modlu a krále všehomíra :)
Co se týče Mankovic, tak je David má tak nějak svým způsobem rád. V minulém mači jim nezaviněným „mortal kombat K.O.“ sestřelil brankáře, až jej musela odvézt záchranka. V prvním kole na jaře hrajem právě s nimi, tak jsem zvědav, co přijde tentokrát :) Penalta, gól, další díl zlatého deště, kroupy anebo něco jiného?! Nechme se překvapit :)
9. Ideální žena?!
(Kapr: „Teď jsem zvědavý. Važ slova, Eva sedí hned vedle“) „Krev a mlíko“ (Odon: „Kde máš to mlíko, Evo?“)
10. Životní motto?!
„Lepší shořet než vyhasnout“
11. Oblíbená pohádková postava?!
„Já se na pohádky nedívám. Hej, ale Rumcajs se mi líbí :)



 

Zpět

Diskusní téma: FK BÍLOV malinko jinak... (2)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.