FK Bílov - Real Vrchy 5:2, Tatran Mankovice - FK Bílov 8:1, FK Bílov - Družstevník Děrné 4:4,...

15.09.2011 16:29

Notně nabuzení jsme vyhlíželi následující duel s Realem Vrchy a tam jsme konečně svou dominanci přetavili ve vytoužené 3 body. Výsledek 5:2 byl pro hosty ještě milosrdným, ale i tak vypadá, a to nejen opticky, velmi hezky. Třetí zápas v řadě, potřetí totální ovládnutí pole míče kopaného. Herně snový start do sezony však již brzy měl dostat facku...

...ta přišla hned v dalším kole, kdy jsme zajížděli na půdu Mankovic. To, co se dělo na hřišti i mimo něj zůstane pro nezúčastněné zamlčeno, ale pro nás zůstávají tyto nepříjemné chvilky stále silným a hlasitým mementem. Prohra 1:8 je krutá, ale zasloužená a my se alespoň vrátili zase zpátky na tvrdou zem.

Do následujícího zápasu s Děrným jsme šli s obrovskou pokorou a také respektem. Vždyť soupeř se vloni umístil na druhém místě tabulky a předváděl výborný fotbal. Také vstup do domácího utkání nasvědčoval tomu, že budeme opět tahat za kratší konec. Po čtvrthodince jsme prohrávali již o dvě branky a vypadalo to zle nedobře. Pak se však podařilo snížit a tím jsme spustili neuvěřitelně infarktový duel. Celkem 3x jsme prohrávali o 2 branky a přesto nakonec dokázali vyrovnat na konečných 4:4. Navíc...náš výkon byl opět velmi povedený a to i proti takto silnému soupeři.
 

Zpět