I přes odstrašující výsledek nečekaně vyrovnaná partie

27.10.2009 17:40

FK Bílov – Slavia Stachovice 0:5 (0:1)

  Do zápasu nastoupilo domácí mužstvo s vědomím, že nemá naprosto, co ztratit. Do cesty se mu totiž postavil tým, který nemá v této soutěži naprosto co pohledávat. Jen díky sporům se odhlásil z okresního přeboru a také má na tuto soutěž kádr (pro srovnání, okresní přebor hrají Velké Albrechtice a plácají se na jeho dně).

Nuže k zápasu. První poločas byl z naší strany velice solidní. I přes převahu hostů jsme také dokázali zahrozit a v poli jsme byli vyrovnaným soupeřem. Jediným handicapem bylo, že soupeř zahrával až příliš mnoho rohových kopů, což se nám ve druhém poločase stalo osudným. Ale o tom později…

Jak již bylo napsáno výše, první poločas nebyl z naší strany vůbec špatný. Bohužel střely Davida Bialka a Robina Kasprzyka skončily pouze v náručí hostujícího gólmana. Neujalo se ani několik dravých průniků Petra Berkyho a s centry si naopak poradil hostující brankář, který je spolehlivě sbíral v celém pokutovém území. O akrobatický pokus o nůžky se poté po nádherném centru za obranu Zdeňka „Grygery“ Lopčíka pokusil Robin Kasprzyk. Ke smůle všech míč trefil jen jeho ruku. Přišel tedy trest. A jak jinak, než z rohu. Centr proletěl celým malým vápnem a hosté šli po 30 minutách do vedení. 

Druhý poločas už byla hrůza. Šancí ubývalo a zůstalo jen u jejich náznaků. Naopak hosté se opět 2x prosadili z rohu, jednou ze hry a jednou z penalty. Mimochodem, ty penalty byly v zápase 3!!! To je až příliš. Jednu vychytal náš brankář Miroslav Kupka, který podal výborný výkon. Druhou hosté proměnili, a to i přesto, že se musela opakovat a tu poslední poslali vedle brány. Zápas nedohrál hostující záložník, který po protestech při opakované penaltě dostal druhou žlutou a tedy i červenou kartu.

Zápas dvou rozdílných poločasů tedy skončil pro hosty jednoznačným výsledkem. První poločas však na trávníku nebylo poznat, že hraje poslední proti prvnímu. A ještě poslední věc…Slavia Stachovice, coby jasný lídr soutěže napráskala v minulém kole druhému týmu tabulky 8:1! Počítejte a obrázek si udělejte sami…

Zpět

Diskusní téma: Bílov - Stachovice

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.