"Nevěřící Tomášové"

19.09.2009 16:00

Družstevník Děrné – FK Bílov 4:1 (2:1)

 

Do zápasu jde FK Bílov s vědomím dobrého zápasu s Odrama „B“ v minulém kole a patřičně nabuzen. Jaké rozčarování však rychle proplesklo celou jedenáctku v prvních minutách…

Děrné se do nás pustilo zhurta a zejména jeden z útočníků si dělal v naší obraně takřka co chtěl. Kdyby neměl natolik zvlhlý střelecký prach, bylo to v 15´minutě 10:0 a šlo se domů. Naštěstí pro nás se ujala jen jediná střela a úvodní nápor tak přečkal FK Bílov pouze s jednobrankovým mankem.

Zhruba okolo 20´minuty se hra začala postupně vyrovnávat a přišly i šance. Série rohů a trestných kopů okolo vápna soupeře ke brance ještě nevedla, stejně jako když se řítil do šance Ondra Horkel, kterému míč stačil ještě na poslední chvíli ukopnout obránce. A pak se to stalo…! FK Bílov si letos poprvé mohl zařvat GÓÓÓL!!! Míč se po přiklepnutí Petra Berkyho dostal k Robinu Kasprzykovi, který z 25 metrů přehodil brankáře. Míč zapadl do horního rohu branky a začínalo se od znovu. Hráčům FK Bílov jakoby narostla křídla a přišly další šance, z nichž tu největší neproměnil v branku opět Robin Kasprzyk, který z přesné přihrávky „pod sebe“ od Lukáše Teichmanna trefil jen dobře stojícího brankáře. Nedáš – dostaneš platilo i tentokrát a po chybě v naší obraně se hosté prosadili podruhé a do kabin se šlo s výsledkem 2:1.

Druhý poločas nezačal zle. Asi po 10-ti minutách hry zahrál naprosto nepochopitelně ve vápně domácí hráč a kopala se penalta. Bohužel se Milanu Herkommerovi nepodařilo skóre srovnat. Po tomto posledním výstřelku opanovalo trávník již jen jedno mužstvo (snad s výjimkou jedné akce po ose Bialek-Herkommer-Kasprzyk, která byla zmařena nevypočitatelným domácím tereném). Děrné nám vůbec nepůjčilo míč a naopak my sami jsme jim ho lacině nabízeli ve všech pozicích. Katastrofa posledních 25 minut pro nás mohla skončit ještě mnohem hůře, nežli 2 brankami navíc. Soupeř taktéž zahrával penaltu, kterou však i náš gólman zlikvidoval. Slibně rozjetý zápas tedy pokazil katastrofický konec, kdy veškerou práci zlikvidoval výkon v poslední půlhodině.

Nutno přiznat, že tento zápas rozhodně nepatřil k těm podařeným a o co větší bylo očekávání, o to větší byl nakonec pád na hubu (v případě nejmenovaného hráče, který dostal míčem do tváře hned 2x v zápase platí toto tvrzení takřka doslova :-) ).  

Zpět

Diskusní téma: "Nevěřící Tomášové"

Datum 25.09.2009

Vložil Patrik

Titulek casper

Odpovědět

Píšeš to luxusně:)...

Datum 27.09.2009

Vložil Zdenek

Titulek Re: casper

Odpovědět

no a vidite nakonec to ty mankovice p*****ly a 3 body zustaly doma takze Chlastat!!!!!!!!!!!!!!!

Datum 22.09.2009

Vložil David

Titulek podvrtnul...

Odpovědět

CHAaaaaaa-CHa

Datum 22.09.2009

Vložil Michal

Titulek Re: podvrtnul...

Odpovědět

čemu se směješ ? bracha viděl jak to mam otekle , každy den to teď leduju aby to bylo co nejdřiv v cajku

Datum 23.09.2009

Vložil david

Titulek Re: Re: vcajku

Odpovědět

kdo vi co mas natekle ty leštiči:D,, ne verim ti uzdravuj uzdravuj...

Datum 22.09.2009

Vložil Michal

Titulek casper

Odpovědět

ja nejsem uraženy , ale myslim že už body na podzim neudělame , jen muj nazor , kvuli tomu nemusim byt uraženy , v sobotu asi nebudu na zapase sem si podvrtnul kotnik a pres noc to oteklo a nemužu skoro chodit , tak aspoň na lajnu mavat mužu :-D

Datum 21.09.2009

Vložil casper

Titulek michalku

Odpovědět

...nebud uražený. ve sprše se opět vše v dobré obrátí :)

Datum 21.09.2009

Vložil Michal

Titulek souhrn

Odpovědět

na podzim s nama neztrati body nikdo , muj nazor

Datum 21.09.2009

Vložil Zdenek

Titulek souhrn

Odpovědět

no tak uvidime snad to ty mankovice s nami p*****u

Datum 20.09.2009

Vložil casper

Titulek souhrn

Odpovědět

soráč, že používám příjmení a celá jména. přijde mi to blbé, ale musí to mít alespoň malou vypovídací hodnotu.
jinak, co dodat? jsme kokoti a Mankovice to odnesou :)))