TJ Bravantice – FK Bílov 6:2 (3:0)

29.08.2010 22:00

 

 

Třetí kolo přiválo týmu FK Bílov dalšího hratelného soupeře. Malé “čtyřkové“ derby se totiž hrálo na hřišti Bravantic.

Zápas nezačal pro hostující tým vůbec dobře. Vražedná zpětná přihrávka na střed naší obrany, menší zmatek a jak jinak – 1:0. Neuběhlo ani 20 minut z prvního poločasu a domácí se prosadili podruhé. No a za moment se skore měnilo potřetí. Sporadické či neuskutečněné střelecké pokusy hostů nestojí snad ani za zmínku. Dá se říct, že Bílov v prvním poločase na hřišti prakticky vůbec nebyl. Hvizd rozhodčího nás poslal do kabin s pořádně svěšenými hlavami.

Do druhého poločasu však, aniž by tým střídal, nastoupilo naprosto jiné mužstvo. Už za 5 minut přišel faul cca 20 metrů od branky domácích. Míč si postavil Robin Kasprzyk a ranou přes zeď vyhnal pavouky z horního růžku domácí svatyně. Neuběhlo ani 5 minut a po stříleném rohu a malém závaru se prosadil Pavel Ott. Hostům tím vlil do žil neskutečný koktejl adrenalinu, odhodlání a vůle zápas zvrátit. Dalších 10 minut se domácí nedostali naprosto k ničemu. Pevné kleště Bílova je svíraly před jejich brankou a hostující nájezdníci bušili na jejich vrata téměř neustále. Bylo však otázkou času, kdy tento tlak poleví. Prakticky to znamenalo jediné. Bud´ se podaří vyrovnat, anebo se domácí trefí z brejku a bude po zápase. A to se také stalo. Gól na 4:2 byl gólem zlomovým a následující dvě trefy už prakticky nic neřešily.

Na závěr je třeba dodat, že domácí vítězství bylo více než zasloužené. Jenom kvůli tomu, že jsme opanovali trávník na cca 25 minut v úvodu druhého dějství, na body myslet nemůžeme. První poločas jsme zaspali a konec druhého taky. Euforie a vůle po obratu v zápase byla sice obrovsky silná, ale spravedlnost nezůstala slepá a domácím tři body za jejich výkon sluší rozhodně více než nám.

Zpět

Diskusní téma: TJ Bravantice – FK Bílov 6:2 (3:0)

Datum 03.09.2010

Vložil Linda

Titulek NEVĚŠET HLAVU,VÁŠ ČAS PŘIJDE!

Odpovědět

Podle popisu utkání v týmu určitě něco fotbalového třímá a jen je třeba to prodat po celý čas zápasu,burcovat se a vydržet.